Ι.F Motorsports

Tuesday, April 21, 2009

F1 Shanghai / China (19/04/2009)

RACE RESULTS
POSDRIVERSTEAMSLAPSBEST TIMEMAX SPEED
1VettelRed Bull561'52''627289
2WebberRed Bull561'52''980283
3ButtonBrawn Gp561'53''546281
4BarrichelloBrawn Gp561'52''592283
5KovalainenMclaren561'54''516288
6HamiltonMclaren561'54''665283
7GlockToyota561'52''703289
8BuemiToro Rosso561'54''590294

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ CHEVROLET WTCC ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ CORVETTE

Για να μάθει οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης Corvette να εκμεταλλεύεται πλήρως τους 437 BHP της C6 και τους 512 BHP της Z06, τι το καλύτερο, από το να οδηγήσει το αυτοκίνητο στα όριά του σε μια πίστα, με τους καλύτερους μέντορες που θα μπορούσε να φανταστεί: επαγγελματίες οδηγούς αγώνων. Οι λάτρεις της ταχύτητας που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την Corvette τους σε ασφαλές περιβάλλον, θα απολαύσουν πραγματικά την 2009 Corvette Performance Academy, με τη βοήθεια τριών εξαιρετικά αξιόλογων εκπαιδευτών: των Nicola Larini, Rob Huff και Alain Menu. Οι τρεις οδηγοί της Chevrolet WTCC θα ανταλλάξουν τα Cruze WTCC τους με τις Corvette για λίγες ώρες και θα μεταφέρουν πρόθυμα την εμπειρία και δεξιοτεχνία τους σε πελάτες της Corvette. Εξάλλου, είναι και οι ίδιοι οπαδοί της Vette, όπως αποδείχτηκε το 2007, όταν έφεραν τις δικές τους Corvette στον αγώνα WTCC της Monza .
Κατά τη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν εκπληκτικές εμπειρίες. Το πρόγραμμα είναι πλήρες και συντονίζεται άριστα από μια ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι είναι εξαιρετικά έμπειροι σε θέματα του είδους. Λόγω των ποικίλων διατάξεων της πίστας και των ασκήσεων, δεν θα υπάρχει χρόνος για να πλήξει κανείς ούτε λεπτό. Σε μια φιλική αλλά σοβαρή ατμόσφαιρα, θα διερευνηθούν δύσκολα και όμορφα σιρκουί τα οποία είτε αποτελούν σκηνικό σφοδρών μαχών μεταξύ των μεγαλύτερων πρωταθλητών του σπορ ή είναι λιγότερο γνωστά, όμως όλα έχουν επιλεγεί για την ποικιλία των δοκιμών και τεχνικών δυσκολιών που προσφέρουν.
Η Corvette Performance Academy θα ικανοποιήσει όλες τις κατηγορίες οδηγών, με δύο διαφορετικά επίπεδα. Αν για παράδειγμα, κάποιος αγαπά τα δυναμικά αυτοκίνητα, αλλά έχει περιορισμένες φιλοδοξίες σαν οδηγός αγώνων ή στερείται εμπειρίας σε πίστα, το Corvette Performance Training επίπεδο 2 είναι το πλέον κατάλληλο. Οι οδηγοί αυτοί θα διδαχτούν ποικίλες τεχνικές οι οποίες θα χρησιμοποιούνται στο μέγιστο βαθμό στην καθημερινή οδήγηση. Επιπλέον, χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις, αναμφίβολα, θα αυξήσουν την ασφάλεια σε καθημερινά ταξίδια με αυτοκίνητο. Με τη βοήθεια ενός οδηγού Chevrolet WTCC, όλοι οι συμμετέχοντες του επιπέδου 2, θα αποκτήσουν μια αξέχαστη πρώτη εμπειρία στην πίστα σύμφωνα με την υπόσχεση: «Θα οδηγείτε πραγματικά γρήγορα και με ασφάλεια στο τέλος της ημέρας!».
Για τους λάτρεις των γρήγορων επιταχύνσεων και του όσο το δυνατόν ‘καθυστερημένου’ φρεναρίσματος, που αψηφούν τους νόμους της φυσικής όταν στρίβουν, η Προηγμένη εκπαίδευση της Z06 (Επίπεδο 3) της Corvette Performance Academy προσφέρει τη δυνατότητα να γίνει αυτό στις πιο ασφαλείς συνθήκες.
Ανεξαρτήτως προτίμησης, η Corvette Performance Academy θα προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.
Η εκπαίδευση της Corvette Academy θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:
· Τετάρτη 27 Μαΐου στο Geoparc (F) με τον Rob Huff
· Τρίτη 23 Ιουνίου στο Dudenhofen (D) με τον Alain Menu
· Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, 28, 29 ή 30 Σεπτεμβρίου στο Hungaroring (H) με τον Nicola Larini.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Corvette Performance Academy, τις ημερομηνίες και τις προσεχείς τοποθεσίες, επισκεφθείτε το διαδίκτυο στη διεύθυνση: www.corvette-performance-academy.com

Chevrolet