Ι.F Motorsports

Thursday, November 17, 2005

F1: Τελείωσε η σεζόν…

..και πίσω από κλειστά ρολά όλα τα μαγαζιά του νησιού κάνουν τον απολογισμό τους. Στην κεντρική πλατεία το μεγαλύτερο μαγαζί με σήμα το σουζαρισμένο αλογάκι, ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τα κεσάτια, ενώ στον παρακείμενο δρόμο ένα μικρότερο μαγαζί με σήμα τον ρόμβο, κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον.

Ο δήμαρχος της πόλης διαμαρτύρεται γιατί παρόλο που η δουλεία μοιράστηκε αυτή την χρόνια σε όλα τα μαγαζιά, ο συνολικός τζίρος του νησιού έπεσε δραματικά. Φταίει η φαντασία μου, ή πράγματι το πρωτάθλημα F1μερικές φορές θυμίζει εποχικό κατάστημα σε αιγαιοπελαγίτικο νησί? Τι έγινε αλήθεια όμως?

‘Όλες οι ομάδες από τις μεγαλύτερες μέχρι τις μικρότερες, άρχισαν την γνωστή ανακύκλωση ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου να υπάρξει ένα καλύτερο και πιο επικερδές πρωτάθλημα για το 2006.

Οι μεταγραφές άρχισαν από την Ferrari που έφερε στην ομάδα της τον Massa-στην θέση του Μπαριτσελο, που πήγε στην Bar Honda, στην θέση του Sato, που μάλλον… πήγε σπίτι του και ούτω καθεξής. Τα νέα για τους rookies είναι καλά και έρχονται στο όνομα της Red Bull Junior- η οποία προέκυψε μετά την εξαγορά της Minardi από την Redbull. Οδηγοί σαν τον Klien,τον Speed και τον Liuzzi μπορούν πια να ονειρεύονται και αυτοί τα μεγαλεία της F1. Επίσης φήμες θέλουν την Honda να σκέφτεται την δημιουργία μιας δεύτερης ομάδας, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν από δέκα σε δώδεκα.

Η πολυφωνία σίγουρα θα βοηθήσει στην αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος του κόσμου που θα κατακλύσει και του χρόνου το νησί της F1 αναζητώντας δράση και διασκέδαση.