Ι.F Motorsports

Monday, May 23, 2005

MG Cup Σέρρες 23-24 ΜΑΙΟΥ 2005



Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς μας επιφύλαξε εκπλήξεις. Όπως όλοι οι οδηγοί στις Σέρρες βαλθήκαμε από την αρχή να ρυθμίσουμε τις αναρτήσεις του αυτοκινήτου πιέζοντας τον κινητήρα και το πλαίσιο στα όρια τους.. Οι χρόνοι μας παρουσίαζαν μια σταθερή βελτίωση παρόλο που το κινητήρας είχε αρχίσει να ακούγεται κάπως περίεργα.

Όταν ξεκίνησαν τα ελευθέρα δοκιμαστικά του Σαββάτου ο ήχος του μοτέρ θύμιζε αυτόν ενός ντίζελ της δεκαετίας του 80- το ίδιο και το τράβηγμα του! Αποφασίσαμε να μην κάνουμε ελευθέρα δοκιμαστικά και να μπούμε κατευθείαν στα επίσημα προκειμένου να προφυλάξουμε τον κινητήρα.

Σάββατο

Στα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά καταταχτήκαμε στην τρίτη θέση της εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της Κυριακής, πίσω από τον Ζάχο και 15 χιλιοστά πίσω από τον δεύτερο Παπαρινόπουλο. Πολύ καλά!!

Με τον κινητήρα να μην αποδίδει σωστά, στα δεύτερα δοκιμαστικά η Πέμπτη θέση στην εκκίνηση του δεύτερου σκέλους της Κυριακής αποτελούσε ένα καλό αποτέλεσμα.

Το στραβωμένο καπό του αυτοκινήτου μας αποτέλεσε σημείο τριβής με την οργάνωση. Να πω ότι δεν φταίω και ότι δεν υπήρχε πρόθεση? Δεν ξέρω αν έχει πια αξία, αλλά τα προβλήματα μας με τον κινητήρα ήταν πολύ μεγαλύτερα για να προλάβουμε να στεναχωρηθούμε με το καπό….

Κυριακή

Πρώτος αγώνας

Δεν κάναμε Warm Up για να «φυλάξουμε» τον κινητήρα μας.
Ξεκίνησα τρίτη και στην Κ2 πέρασα τον Παπαρινόπουλο από την εξωτερική. Ο Ζάχος είχε κάνει μια μικρή διαφορά και εγώ είχα μια πολύ όμορφη μάχη με τον Αντώνη. Έμεινα στην δεύτερη θέση για ένα γύρο, όταν στο τέλος της ευθείας και πριν τα φρένα της Κ1, ένοιωσα ένα κράτημα στον κινητήρα και άκουσα τον ήχο του μοτέρ να γίνεται πιο τραχύς.

Στην Κ2 ο κινητήρας δεν τράβαγε καθόλου , ενώ στην Κ5 έπαψε να λειτουργεί γενικώς αφού ένα πιστόνι πήρε διαζύγιο από την μπιέλα και αποφάσισε να ζήσει μακριά της- κάπου κοντά στο καπάκι!!

Δεύτερος Αγώνας

Ποιος δεύτερος αγώνας? Ο κινητήρας έσπασε και δεν επιδεχόταν επισκευή- ενώ ο ανταλλακτικός κινητήρας!!! που είχε προβλέψει ο κ. Τζώρτζης να φέρει μαζί του, είχε δοθεί για αντικατάσταση άλλου σπασμένου κινητήρα συναθλητή μου από το Σάββατο. Δεν μποροσαμε να κάνουμε τίποτα και έτσι παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα από τις κερκίδες!

Γενικά η οργάνωση ήταν καλή αλλά δεν είχε καθόλου κόσμο, τόσο στα δοκιμαστικά όσο και στον αγώνα. Οι κάτοικοι των Σερρών έχουν στην πόλη τους την καλύτερη πίστα στην Ελλάδα, αλλά δεν δείχνουν να τους ενδιαφέρουν οι αγώνες αυτοκινήτων. Περίεργο!

Αυτά έχουν οι αγώνες… Ελπίζουμε σε καλύτερη τύχη στο μέλλον και προσωπικά, ελπίζω να αποζημιώσω την ομάδα μουκαι την χορηγό εταιρεία (Aventurine A.E . www.darkfallonline.com), που υποστηρίζουν την προσπάθεια μου με κόπο και φυσικά με χρήμα!

I'll be back!

MG CUP2005

MG 1 Απριλίου 2005

Τρίπολη 10 Απριλίου 2005

MG Cup Σέρρες 23-24 ΜΑΙΟΥ 2005

MG Cup 23 Ιουλίου 2005

MG CUP ΜΕΓΑΡΑ 17-18 Σεπτεμβρίου

MG CUP ΜΕΓΑΡΑ 23-24 Οκτωβρίου

MG CUP Σέρρες 5-6 Νοεμβρίου Part 1

MG CUP Σέρρες 5-6 Νοεμβρίου Part 2

Ριτσώνα 3 & 4 Δεκεμβρίου 2005

MG Cup….This??? Last year!!!

Ισμήνη Φαμπίατου