Ι.F Motorsports

Tuesday, May 22, 2007

Πίστα Φόρμουλα 1.. στην Ελλάδα!

Ο παράγοντας της πολιτικής μας ζωής μουρμούρισε μασουλώντας λαίμαργα την μπουκιά φιλέτο lamogione:

-Αυτή η ιστορία με το τούρκικο αυτοκινητοδρόμιο έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα. Την άλλη εβδομάδα θα διοργανώσουν εκει αυτό το πώς το λένε…που τρέχει και αυτός ο πως τον λεν’…ο Ρόσσης»!

- Moto GP κύριε υπουργέ, βιάστηκα να απαντήσω.

- Ναι αυτό μωρέ, μου πιάνεις την σάλτσα?

-…

-Εσύ τι νομίζεις; Μπορούμε να ωφεληθούμε από την κατασκευή μιας πίστας προδιαγραφών F1 στην Ελλάδα?

Του απάντησα ότι το πραγματικό κόστος είναι χαμηλό αφού τα έσοδα από τα εισιτήρια και τα τηλεοπτικά δικαιώματα μπορούν να αποσβέσουν το κόστος κατασκευής του έργου σχεδόν από τον πρώτο αγώνα F1,ενώ δεν θα έπρεπε να παραβλέπει και την συνχρηματοδότηση το από την Ε.Ε. Του περιέγραψα την ευκαιρία που θα έχουν οι συμπολίτες μας να εκπαιδευτούν στην ασφαλή οδήγηση και για το τεράστιο όφελος που θα έχει η Ελλάδα σε ανθρώπινες ζωές. Του μίλησα για την προβολή της χώρας και την ενδυνάμωση της βιομηχανίας τουρισμού, για την δημιουργία νέων επιχειρήσεων που θα μειώσουν την ανεργία. Του περιέγραψα περήφανους Έλληνες πιο αισιόδοξους και εργατικούς-ότι δηλαδή συνέβη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνο με χαμηλότερο κόστος και με μεγαλύτερη διάρκεια!
Γύρισα και τον κοίταξα καθώς το αδιάφορο βλέμμα του έψαχνε για την επόμενη μπουκιά του φιλέτου.

-Θα πάρεις λίγο σαλάτα « Σκόρπια Ομολόγα Ταμείων», είναι η σπεσιαλιτέ μου είπε με ενδιαφέρον…

Αποφάσισα να ανοίξω όλα μου τα χαρτιά όταν είπα: «Μην ξεχνάτε κ.Ανάπτυξίδη, ότι έτσι θα έχετε περισσότερους ψηφοφόρους για να σας επανεκλέξουν».

Με κοίταξε με απορία που δεν είχε ποτέ μέχρι εκείνη την στιγμή δει το θέμα από αυτή την άποψη.

-Τι είπες τώρα!!

Πετάχτηκε όρθιος και έφυγε τρέχοντας- φυσικά χωρίς... να πληρώσει τον λογαριασμό και χωρίς να προλάβω να δω αν τράβηξε κατά Πάτρα, ή Ορχομενό μεριά.

Ξύπνησα ιδρωμένη εκείνο το βράδυ. Τι εφιάλτης και αυτός Θεέ μου…

Ismini Fabiatou